Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.
Lees verder...

Statistieken

Vandaag 36
Deze week 168
Deze maand 4808
Sinds 11-2008 769548

FAQVeelgestelde vragen

 

Beheerst de redactie van Talennet al die talen zelf?

Nee, de meeste vertalingen laten wij uitvoeren door vertalers.

 

Kunnen jullie een tekst voor mij vertalen?

Als u een tekst wilt laten vertalen kunt u contact met ons opnemen. De redactie beheerst weliswaar niet alle talen zelf, maar wij beschikken wel over een groot netwerk van vertalers. Wij kunnen u altijd in contact brengen met een professionele vertaler die uw tekst kan vertalen.
Lees verder...

 

Kunnen jullie een woord of zinnetje voor mij vertalen? 

Wij kunnen helaas niet helpen bij het vertalen van een enkele zin of een enkel woord. De reden daarvan is dat de redactie niet alle talen zelf beheerst. En de vertalers met wie wij contact hebben zullen een opdracht pas aannemen als het een tekst van zekere omvang is (vanaf ongeveer 50 woorden).

Als u één of enkele zinnen of een enkel woord wilt vertalen kunt u het best gebruik maken van een woordenboek of hulp vragen op een forum.

 

Ik heb een pagina gezien waarop nog geen vertaalde tekst stond. Hoe kan dat?

Dat betekent dat een vertaler op dit moment nog bezig is deze tekst te vertalen. Als u deze website binnenkort weer bezoekt is er waarschijnlijk weer meer tekst vertaald. 

Als er ergens nog geen vertaalde tekst staat, kan dat ook betekenen dat er nog geen vertaler gevonden is. Bent u zelf vertaler en kunt u deze tekst voor ons vertalen? 
Lees verder over de mogelijkheden.

 

Ik heb een boek geschreven dat relevant is voor jullie site. Kunnen jullie een recensie plaatsen?

Ja, wij zullen graag uw werk recenseren. Als u ons een recensie-exemplaar stuurt zullen wij deze opnemen bij de recensies.

 

Hoe komt het dat studiematerialen op deze website gratis toegankelijk zijn terwijl taalcursussen en taalstudieboeken vaak zeer prijzig zijn?

De kosten van het maken voor deze website worden gedekt door sponsors. Sponsors zijn bijvoorbeeld de NHA, NTI, Talendomein en Bol.com. Daarom is de toegang tot deze website gratis voor bezoekers.

 

Hoe komen jullie aan gegevens over het aantal moedertaalsprekers?

Gegevens over het aantal moedertaalsprekers en andere vooral kwantitatieve data baseren wij op de talenencyclopedie Ethnologue, een publicatie van SIL International. De Ethnologue bevat gegevens van alle meer dan 7000 talen op de wereld.

 

 
Citaat van de dag

"De eeuwigheid is het ogenblik waarvan je zegt, dat zal ik nooit vergeten. " - Jan Wolkers -
(1925-2007)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?

Meer Germaanse talen bij Talennet

Engels, Duits, Zwitserduits, Nedersaksisch, Fries, Limburgs, Deens, Noors, Zweeds, Ijslands, Faeröers, Jiddisch en Zuid-Afrikaans.